Syrah, Pomum Cellars

Varenr
USPO1013
På lager
299,00 kr.

Detaljer

Detaljer

Druerne til denne Syrah kommer fra 2 top vinmarker i Snipe Mountains og Konnowac i Rattelsnake Hills begge beliggende i Yakima Valley.

Årsagen til at Pomum blander druerne fra de to vinmarker er, at de to marker komplimentere hinanden godt når man blander druerne fra de 2 marker, idet druerne fra Snipes Montain giver styrke og blødhed, mens druerne fra Konnowac tilfører friskhed og elegance til vinene.

Vinene er fyldig med mørke bær, chokolade og en røget duft efterfulgt af en dyb blød mørk frugt, det hele bundet flot sammen med en god og behagelig friskhed.

Yderligere information

  • Årgang: 2013
  • Vintype: rød
  • Druer: Syrah
  • Område: Yakima Valley - Washington State
  • Producent: Pomum
  • Volume: 75 cl

Producent

Pomum Cellers Washington State i det nordvestlige hjørne at USA er hurtigt ved at blive det nye store vinområde på USA ’s vestkyst. I forvejen er dette et af de rigeste og mest innovative områder, ikke kun i USA men i hele verden. Derfor er det ikke så mærkeligt at området også tiltrækkes af dygtige vinmagere. Og så er Washington State stadigt et af de områder, hvor man kan mærke pionerånden blandt vinmagerne. Pomum Cellars er ejet og drevet af Javier og Shylah Alfonso. Javier kommer oprindeligt ud af en vinfamilie i Ribera del Duero i Spanien. Han læste til fly ingeniør, og fik efterfølgende ansættelse i en flyudviklingsafdeling i Washingtons State. Som en hobby begyndte Javier at lave vin til eget og venners brug. Dette udviklede sig dog hurtigt, da han en dag besøgte Yakima Valley, og så hvor ideelle forhold der var for at dyrke druer i området. Hurtigt blev hobby til fast arbejde. Som Javier siger: ” Min kone Shylah er en dygtig advokat i Seattle og hun står for at tjene familiens penge mens jeg sørger for at bruge dem på at udvikle vingården ” Produktionen (vinificeringen) sker i Woodinville lidt udenfor Seattle, mens druerne til vinene kommer primært fra områderne i Yakima Valley og Horse Heaven Hills – begge er underregioner til det store område som Colombia Valley udgør. Disse områder er beliggende i den centrale og sydlige del af Washingtons State. I dette område høstes der druer fra 6 forskellige vinmarker. Hovedparten af druerne kommer dog fra Konnowac vinmarken i det vestlige Yakima Valley fra området Rattelsnakes Hills. Denne vinmark har i mange år leveret druer til Pomum, og fra 2018 overgår vinmarken fuldt ud til Pomum Cellers. I denne vinmark findes nogle af de ældste Malbec og Petit Verdot vinstokke i Washington State. Pomum Cellers er efter vores opfattelse en af de vingårde i Washington State der laver den bedste vin til prisen, men kvalitet og pris kan også snild måle sig med konkurrenterne fra Californien.

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelse til:Syrah, Pomum Cellars
Bedøm produktet:

Fragt

Fragtpriser i Danmark 

Gratis afhentning i World of Wines butik på Erhvervsvej 28, 2610 Rødovre.

Ellers gælder

For vin:

Fragt udgør 125 kr., men er fragtfrit fra 12 flasker.
Levering 1-3 dage.

For øl:

Øl er fragtfrit fra 6 - 6-pack.
Levering 1-3 dage.

OBS: I alle tilfælde, er der tillæg på levering til øer uden broforbindelse.