Shya Red Cabernet Sauvignon, Pomum Cellers

Varenr
USPO0213
På lager
349,00 kr.

Detaljer

Detaljer

Shya er opkaldt efter ejeren Javviers hustru. Shya Red er primært baseret på Cabernet Sauvignon (80%), men der indgår også 13% Merlot, 5%Petit Verdot samt 2 % Malbec i blandingen.

Cabernet druerne er høstet i Konnowac vinmarken i Yakima Valley, og kommer fra vinstokke der er mellem 35-45 år gamle.

Shya Red viser flot hvordan en god Cabernet Sauvignon blend skal smage, duften er klassisk cabernet, med mørke kirsebær og brombær og med kryderet noter i duften. Selve vinen er flot balanceret og er frisk og juicy med mørk frugt med lidt taniner.

Yderligere information

  • Årgang: 2013
  • Vintype: Rød
  • Druer: Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot,
  • Område: Yakima Valley, Washington State
  • Producent: Pomum
  • Volume: 75 cl

Producent

Pomum Cellers Washington State i det nordvestlige hjørne at USA er hurtigt ved at blive det nye store vinområde på USA ’s vestkyst. I forvejen er dette et af de rigeste og mest innovative områder, ikke kun i USA men i hele verden. Derfor er det ikke så mærkeligt at området også tiltrækkes af dygtige vinmagere. Og så er Washington State stadigt et af de områder, hvor man kan mærke pionerånden blandt vinmagerne. Pomum Cellars er ejet og drevet af Javier og Shylah Alfonso. Javier kommer oprindeligt ud af en vinfamilie i Ribera del Duero i Spanien. Han læste til fly ingeniør, og fik efterfølgende ansættelse i en flyudviklingsafdeling i Washingtons State. Som en hobby begyndte Javier at lave vin til eget og venners brug. Dette udviklede sig dog hurtigt, da han en dag besøgte Yakima Valley, og så hvor ideelle forhold der var for at dyrke druer i området. Hurtigt blev hobby til fast arbejde. Som Javier siger: ” Min kone Shylah er en dygtig advokat i Seattle og hun står for at tjene familiens penge mens jeg sørger for at bruge dem på at udvikle vingården ” Produktionen (vinificeringen) sker i Woodinville lidt udenfor Seattle, mens druerne til vinene kommer primært fra områderne i Yakima Valley og Horse Heaven Hills – begge er underregioner til det store område som Colombia Valley udgør. Disse områder er beliggende i den centrale og sydlige del af Washingtons State. I dette område høstes der druer fra 6 forskellige vinmarker. Hovedparten af druerne kommer dog fra Konnowac vinmarken i det vestlige Yakima Valley fra området Rattelsnakes Hills. Denne vinmark har i mange år leveret druer til Pomum, og fra 2018 overgår vinmarken fuldt ud til Pomum Cellers. I denne vinmark findes nogle af de ældste Malbec og Petit Verdot vinstokke i Washington State. Pomum Cellers er efter vores opfattelse en af de vingårde i Washington State der laver den bedste vin til prisen, men kvalitet og pris kan også snild måle sig med konkurrenterne fra Californien.

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelse til: Shya Red Cabernet Sauvignon, Pomum Cellers
Bedøm produktet:

Fragt

Fragtpriser i Danmark 

Gratis afhentning i World of Wines butik på Erhvervsvej 28, 2610 Rødovre.

Ellers gælder

For vin:

Fragt udgør 125 kr., men er fragtfrit fra 12 flasker.
Levering 1-3 dage.

For øl:

Øl er fragtfrit fra 6 - 6-pack.
Levering 1-3 dage.

OBS: I alle tilfælde, er der tillæg på levering til øer uden broforbindelse.