Le Soave Mondello IGT

Varenr
ITAL7017
På lager
109,00 kr.

Kategorier: Veneto

Detaljer

Detaljer

Dette er en af de mest klassisk italiensk hvidvin med lange historiske traditioner. Ydermere en vin med et stort lagrings potentiale. Vinen er sprød og crispy med toner af hvide sommerblomster og grønne æbler. Syren fremstår frisk og rank og tørheden er flot og elegant i eftersmagen. Relativ kompleks stil uden at vinen på nogen måde fremstår fed eller tung.

Vinene er produceret på druerne Garganega, Chardonnay and Trebbiano di Soave, der typisk kommer fra marker der er mellem 20 og 35 år gamle.

Yderligere information

  • Årgang: 2017
  • Vintype: Hvid
  • Druer: druerne Garganega, Chardonnay og Trebbiano di Soave
  • Område: Veneto - Italien
  • Producent: Aldegheri

Producent

Familien Aldegheri har arbejdet i hjertet af det smukke Valpolicella-distrikt med lidenskab og engagement siden 1956, hvor vingården kom i familiens eje. Idag drives vingården af to generationer som hver især har deres opgaver. Konstant udvikling af teknologi og fokus på vinmarkerne er med til hele tiden at øge kvaliteten. Valpolicella er det overordnede navn givet til fire små dale, dannet i oldtiden, da gletschere i Lessinia bjergene smeltede og store vandmasser søgte nedad. Kombinationen af frisk bjergluft og milde briser fra Garda søen skaber et vidunderligt og naturligt mikroklima og ideelle forhold for vindyrkningen. Området er de senere årtier blevet kendt for deres passito vine – tørring af druer til Amarone og Recioto. Vine som altid er blevet fremstillet her men om verden og især Danmark virkelig har fået øjnene op for. Aldegheri er både traditioner, nytænkning, moderne teknologi samt stor forkærlighed og respekt for naturen og der produceres en bred vifte af kvalitetsvine.

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelse til:Le Soave Mondello IGT
Bedøm produktet:

Fragt

Fragtpriser i Danmark 

Gratis afhentning i World of Wines butik på Erhvervsvej 28, 2610 Rødovre.

Ellers gælder

For vin:

Fragt udgør 125 kr., men er fragtfrit fra 12 flasker.
Levering 1-3 dage.

For øl:

Øl er fragtfrit fra 6 - 6-pack.
Levering 1-3 dage.

OBS: I alle tilfælde, er der tillæg på levering til øer uden broforbindelse.