Clos Saint-Michel Chateauneuf du Pape Rouge

Varenr
FRSM5103
På lager
ingen
-
319,00 kr.

Kategorier: Rødvine, Vine, Rhône, Frankrig

Detaljer

Detaljer

Her er tale om virkelig stor, komplet og helstøbt vin. Dette er vel nærmest en prototype af Chateauneuf du Pape ... storladen, klassisk, umådelig kompetent og moden frugt. Her er Mourvedre-druen afgørende for at skabe den helt ekstraordinære dybde og substans som findes i vinen. En vin som ikke er præget af ultra-moderne tendenser, men hvor originaliteten er i behold - en stor klassikker !

Yderligere information

  • Årgang: 2009
  • Vintype: Rødvin
  • Druer: Grenache Noir, Mourvedre og Syrah
  • Område: Chateauneuf
  • Alkohol: 14,50%
  • Producent: Domaine Guy Mousset
  • Volume: 0,75 l
  • Henlæggelse: Drikkemoden nu og kan gemmes op til 5 - 15 år.

Producent

Domaine Guy Mousset

\"\"

Clos Saint Michel dækker 9 ha. Vinmarker i A.O.C. Chateauneuf-du-Pape. Det har været ejet af Mousset-familien i 60 år. I dag ledes det af de to brødre Frank og Olivier Mousset, der er 4. generation på domænet. Det er primært Frank som står for vinifikationen, som primært har form af den klassiske, men med et klart sigte på større frugtighed end traditionen byder. Frank Mousset\'s visionære indstilling har desuden resulteret i ejerskab at et andet - betydelig mindre domaine - indenfor A.O.C. Chateuneuf-du-Pape.

Familien råder desuden over knapt 12 ha. vimarker i A.O.C. Cotes du Rhone ved Serignan-du-Comtat. Vinene herfra sælges under navnet "Domaine Guy Mousset". Hovedparten er lavet på 80% Grenache og 20% Syrah, hvoraf Frank vinificerer en del efter traditonelt mønster og en del mere moderne. Bemærkelsesværdigt nok forekommer sidstnævnte umiddelbart mest interessant.

En mindre del har status som Cotes du Rhone Village og fremstilles på druer af 70% Grenache and 30% Syrah fra gamle vinstokke. Den lagres i ca. 12 mdr. på foudres (store fade). En stor mundfuld ! ... en fantastisk vin ! og lidt af et kuriosum.

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelse til:Clos Saint-Michel Chateauneuf du Pape Rouge
Bedøm produktet:

Fragt

Fragtpriser i Danmark 

Gratis afhentning i World of Wines butik på Erhvervsvej 28, 2610 Rødovre.

Ellers gælder

For vin:

Fragt udgør 125 kr., men er fragtfrit fra 12 flasker.
Levering 1-3 dage.

For øl:

Øl er fragtfrit fra 6 - 6-pack.
Levering 1-3 dage.

OBS: I alle tilfælde, er der tillæg på levering til øer uden broforbindelse.