Chalone Vineyards Estate Grown Pinot Noir

Varenr
USCH3013
På lager
ingen
Lækker frugtig Pinot Noir
339,00 kr.

Kategorier: Californien, Vine

Detaljer

Detaljer

Behagelig levende frugtsmag af kirsebær og tranebær, med duft af hibiscus blomst og salvie, og mineraler, der reflektere strukturen i vinmarken. Fadlagret i 9 måneder, hvoraf 15% af fadene er nye.

Yderligere information

  • Årgang: 2013/14
  • Vintype: Rødvin
  • Druer: Pinot Noir
  • Område: Chalone - Monterey - Californien
  • Alkohol: 14,50% vol
  • Producent: Chalone Vineyards
  • Volume: 75 cl

Producent

Chalone Vineyards

Chalone Vinards er en af de ældste og mest historiske vingårde i Californien. Den oprindelige vinmark blev plantet i 1890 af en franskmanden der mente, at jorden, som er rig på limsten og calcium, var identisk med jorden i Bourgogne.\r\nI 1960’erne blev vingården købt af Richard Graff, der er en af Californiens nyere tids vinpionere. Graff ønskede sammen med sin bror at fortsætte i Bourgogne sporet, primært ved at producere en top chardonnay. Brøderne Graff var dengang nogle af de første i Californien til at fadgære vinen og lagre vinen på fad. Resultat udeblev da heller ikke, ved den legendariske Paris smagning i 1976 blev Chalone chardonnay årgang 1974 nr. 3.

Chalone Vinyards er eneste vingård i Chalone AVA, og der en del af det større Monterey AVA syd for San Francisco. Chalone Vineyards ligger i 600 metes højde i bjergkæden Gavilan. På grund af højden, er man over den tåge der normalt dækker vinmarkerne i Monterey, hvorfor det kan blive op til 50 graders varme her. Kunstvanding klares med eget vandværk, men i de gode gamle dag blev vand til kunstvanding kørt op på bjerget på en lastbil. \r\nI dag produceres der foruden chardonnay en del forskellige druer. Vi har i først omgang valgt at hjemtage chardonnay, pinot noir og syrah.

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelse til:Chalone Vineyards Estate Grown Pinot Noir
Bedøm produktet:

Fragt

Fragtpriser i Danmark 

Gratis afhentning i World of Wines butik på Erhvervsvej 28, 2610 Rødovre.

Ellers gælder

For vin:

Fragt udgør 125 kr., men er fragtfrit fra 12 flasker.
Levering 1-3 dage.

For øl:

Øl er fragtfrit fra 6 - 6-pack.
Levering 1-3 dage.

OBS: I alle tilfælde, er der tillæg på levering til øer uden broforbindelse.