Chalone Vineyards Estate Grown Pinot Noir

Status: På lager

339,00 DKK
Læg varer i kurven
ELLER

Hurtigt overblik

Lækker frugtig Pinot Noir
Varenr.: USCH3013

Ekstra fordele

Fragtpriser i Danmark: Gratis afhentning i World of Wines butik på Erhvervsvej 28, 2610 Rødovre.

Ellers gælder

For vin

Fragt udgør 50 kr., men er fragtfrit fra 6 flasker.

Ønskes hurtig levering er fragten 125 kr., men fragtfrit fra 24 flasker.

For øl

Øl er fragtfrit fra 6 stk. 6-pack

Ønskes hurtig levering af øl er disse fragtfri fra 24 stk. 6-pack

I alle tilfælde tillæg til ikke brofast øer.

Beskrivelse

Behagelig levende frugtsmag af kirsebær og tranebær, med duft af hibiscus blomst og salvie, og mineraler, der reflektere strukturen i vinmarken.

Fadlagret i 9 måneder, hvoraf 15% af fadene er nye.

Producent

Chalone Vineyards

Chalone Vinards er en af de ældste og mest historiske vingårde i Californien. Den oprindelige vinmark blev plantet i 1890 af en franskmanden der mente, at jorden, som er rig på limsten og calcium, var identisk med jorden i Bourgogne. I 1960’erne blev vingården købt af Richard Graff, der er en af Californiens nyere tids vinpionere. Graff ønskede sammen med sin bror at fortsætte i Bourgogne sporet, primært ved at producere en top chardonnay. Brøderne Graff var dengang nogle af de første i Californien til at fadgære vinen og lagre vinen på fad. Resultat udeblev da heller ikke, ved den legendariske Paris smagning i 1976 blev Chalone chardonnay årgang 1974 nr. 3.

Chalone Vinyards er eneste vingård i Chalone AVA, og der en del af det større Monterey AVA syd for San Francisco. Chalone Vineyards ligger i 600 metes højde i bjergkæden Gavilan. På grund af højden, er man over den tåge der normalt dækker vinmarkerne i Monterey, hvorfor det kan blive op til 50 graders varme her. Kunstvanding klares med eget vandværk, men i de gode gamle dag blev vand til kunstvanding kørt op på bjerget på en lastbil. I dag produceres der foruden chardonnay en del forskellige druer. Vi har i først omgang valgt at hjemtage chardonnay, pinot noir og syrah.

Yderligere information

Årgang 2013
Område Chalone - Monterey - Californien
Vintype Rødvin
Druer Pinot Noir
Alkohol 14,50% vol
Volume 75 cl
© 2014 World of Wine.